Catalunya Telecom, S.L. és una empresa catalana amb una gran experiència en telecomunicacions a la seva esquena. Des del 2014 fins ara hem ofert als nostres clients serveis d’Internet, telefonia mòbil i fixa així com altres serveis associats, sempre considerant les necessitats i demandes de la societat catalana.

El 2020, l’any que el va canviar tot

Un fet indubtable és que el 2020 es va produir un canvi global en la nostra manera de relacionar-nos diàriament, en la nostra manera de treballar, en definitiva, en la nostra manera de viure.

Les relacions digitals i la necessitat de connectar es van incrementar i van intensificar. Catalunya Telecom va adaptar els seus serveis a aquets moments i situacions viscudes durant la pandèmia per a fer possible la connectivitat més avançada i efectiva.

Enguany llancem un canvi d’imatge digital al nostre lloc web i en les nostres comunicacions que esperem que reflecteixi un fort sentiment d’optimisme tan necessari en aquestes circumstàncies.

Esperem que la teva navegació a través de les diferents pàgines de serveis sigui senzilla i que trobis ràpidament els serveis de telecomunicacions que més s’adapten a la teva situació.

Et convidem també a seguir-nos a compartir aquest post en les xarxes socials i a passar-te per aquí més seguit, ja que anirem posant continguts relacionats amb el nostre sector que segur et seran útils en el teu dia a dia.

Moltes gràcies i benvinguts!