Valors de
CATALUNYA TELECOM

Visió

La societat catalana demanda, de manera creixent, serveis de telecomunicacions innovadors, *cibersegurs, avançats i d’alta qualitat; oferts a uns preus competitius, personalitzats i amb una immillorable atenció a l’usuari, pensats i prestats des de la pròpia societat catalana.

Les telecomunicacions estaran integrades al 100% en totes les nostres accions del dia a dia; i transformaran tant els models de negoci com la vida de les persones, alhora que la tecnologia confluirà amb els valors, per a crear un món millor.

Missió
Ser l’operador de Catalunya al servei de la transformació tecnològica de la societat catalana, mitjançant serveis d’última generació amb fibra òptica, fiables, amb un servei i atenció al client personalitzats per a cada usuari.

Valors

Som una empresa conscient, guiada per valors i conductes que permeten humanitzar les tecnologies, operar amb respecte al medi ambient i, en definitiva, amb respecte a les persones.
mision valores y vision
valor-pais-catalunya-telecom
País
Som una empresa catalana i apostem per la transformació de la nostra societat, perquè es converteixi en una realitat social i econòmicament avançada.
valor-personalizacion-catalunyatelecom
Personalització
Els nostres serveis de telecomunicacions s’adapten a les necessitats de cada usuari, de manera única i personalitzada.
valor-excelencia-catalunyatelecom
Excel·lència
Forma part dels nostres principis i és el nostre desig superar-nos constantment, per a proporcionar el millor servei i una immillorable atenció a l’usuari.
valor-fiabilidad-catalunyatelecom
Fiabilitat
La connectivitat que et proporcionem és consistent i estable. I si ets *gamers, ho notaràs segur!
valor-innovacion-catalunyatelecom
Innovació
Anem un pas per davant per a ampliar el coneixement i oferir nous productes i serveis adaptats a l’evolució tecnològica i social.
valor-proximidad-catalunyatelecom
Proximitat
Ens interessem per qualsevol dels nostres clients, estant al seu costat per a atendre les seves necessitats de manera àgil i pròxima.
Tu també comparteixesaquests valors?
Segueix-nos en les nostres xarxes per a estar al corrent de promocions, ofertes i informació sobre telecomunicacions que segur serà del teu interès.