10 de juny de 2024

Els usuaris de telecomunicacions aposten per les petites operadores

Els usuaris de telecomunicacions de l’estat espanyol valoren més positivament les petites operadores davant les grans, segons una enquesta i estudi realitzat per l’organització de consumidors OCU entre 14.000 dels seus associats.

 

Segons l’OCU, les petites operadores són molt millor valorades pels clients, tant en fibra òptica com en telefonia mòbil i fixa. Si bé les grans operadores, Movistar, Vodafone, Orange-Masmóvil, etc… tenen molts més clients, aquests no expressen satisfacció pel servei rebut, i cada vegada perden més clients que es passen a contractar els serveis de les operadores més petites, conegudes com a operadores locals.

 

A l’hora de contractar una tarifa de serveis de telecomunicacions, els usuaris sempre busquen la millor connexió en el cas de la fibra òptica, a més d’una bona cobertura de telefonia mòbil, també es destaca la valoració d’un bon servei d’atenció al client i de proximitat, amb qui es pugui connectar personalment, sense el desagradable procés de parlar amb una màquina cada cop que es contacta. Les grans operadores no sempre ofereixen aquestes condicions mínimes que l’usuari busca i necessita. I són les marques més petites les que cada cop guanyen més la confiança dels clients, tant residencials com empreses.

 

L’estudi de l’OCU destaca també que els usuaris prefereixen contractar paquets de serveis de telecomunicacions, combinacions entre fibra òptica i telefonia mòbil i fixa, enlloc de contractar els serveis per separat i a operadores diferents. Catalunya Telecom, l’operador de veritat i de proximitat, ofereix una àmplia selecció de packs perquè els usuaris puguin combinar els diferents serveis segons les seves necessitats, a més d’una atenció totalment personalitzada.

 

Us convidem a visitar el nostre Web (www.catalunyatelecom.cat // www.ct.cat) i consultar el “Cercador de Cobertura”. A Catalunya Telecom us oferim la millor connectivitat mitjançant fibra òptica, telefonia mòbil amb la millor cobertura i telefonia fixa. Consulteu les nostres tarifes i solucions adaptades i segur que trobeu la que s’adapta a les vostres necessitats.

 

Agraïm als nostres clients l’extraordinària valoració positiva que ens transmeten constantment. La seva satisfacció és el nostre objectiu. Som a prop teu

 

Veure més articles

Et truquem GRATIS