CATALUNYA TELECOM

empresa Catalana que neix el 2014

Som d’aquí, com tu

L’any 2020 es rellança l’activitat del projecte, atenent les necessitats i demandes de la societat catalana.

Necessitats que sorgeixen arran de diversos motius i situacions viscudes i, molt especialment, el viscut durant la pandèmia.

El projecte CATALUNYA TELECOM ve precedit d’una rellevant trajectòria professional dels seus socis i col·laboradors principals en el món de les telecomunicacions, tant en l’àmbit empresarial com institucional, tant a Catalunya com en altres llocs.

Catalunya Telecom es planteja ser una empresa de referència, a partir del seu profund coneixement del territori i arrelament a aquest, creixent pas a pas, amb la finalitat de no oblidar ni menysprear mai la primacia dels seus valors, de la seva visió i de la seva missió, tots ells sòlidament assentats i que, en última instància, es concreten a situar el client en el centre d’atenció de l’empresa.

Sobre Catalunya Telecom

Jordi

Jordi Alvinyà

“Si creus en això, persegueix-ho fins a fer-ho realitat”

Experiència Jordi Alvinyà

Jordi Alvinyà

Llicenciat en Dret i PDG d’IESE, dedicat al món de les telecomunicacions des de l’any 1998, ha estat el primer Secretari de Telecomunicacions del Govern de Catalunya i ha presidit el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat.

Ha estat directiu o administrador, entre d’altres, de Difusió Digital, Societat de Telecomunicacions, SA (TRADIA); Catalana de Telecomunicacions. Societat Operativa de Xarxes, SA. (AL-PI, del grup Orange); President del Patronat de la Fundació I2CAT (UPC); Membre del Patronat i del Consell de Direcció de la Fundació Universitat Oberta de  Catalunya (UOC); membre fundador de la Fundació PuntCAT; ABERTIS TELECOM, SA; CELLNEX TELECOM, SA; ADESAL TELECOM, SA; Avant Telecom & Urbótic, SL (AVANT TELECOM); Avatel & Wikiker Telecom, SL (AVATEL TELECOM); Masmedia Broadband Levante, SL (MASMEDIA TELECOM); TV Horadada Multimedia, SL (HORADADA TELECOM); Companyia Pirenaica de Telecomunicacions Cadí, SL (CADÍ TELECOM); Xarxes Telco de Catalunya, SL (XTEL).

Ferre

Josep Ramon Ferrer

“Fes que les coses passen, i sempre amb alegria i somrient”

Experiència Josep Ramon Ferrer

Josep Ramon FERRER i ESCODA

Enginyer de Telecomunicació i d’Electrònica, amb un màster en Difusió digital i un MBA, sempre dedicat al món de les telecomunicacions i de les TIC. Amb diverses posicions de responsabilitat en les administracions públiques catalanes, com a Director general de Xarxes i Serveis de Telecomunicacions i Director general de Societat de la Informació del Govern de Catalunya, i director de telecomunicacions del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat. També ha ocupat diverses posicions de responsabilitat a l’ajuntament de Barcelona, totes elles vinculades a les Tecnologies digitals, com a vice-gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), director d’Smartcity de Barcelona i responsable d’impulsar la Fundació BIT-H, per a la innovació en l’urbanisme modern.

Representant de la Generalitat i/o l’ajuntament de Barcelona en telecomunicacions i TIC davant d’organismes estatals i internacionals. Ha estat vici-degà del Col·legi professional de tècnics de telecomunicació de Catalunya i actualment és vicepresident de l’Associació Catalana de les TIC.

Ha estat membre del patronat o consell de direcció d’organismes vinculats a les telecomunicacions com el CESICAT, XARXA OBERTA, CATNIX, ITCAT, MWCapital; de les fundacions d’innovació digital FOBSIC i BDigital; i secretari del Centre de Recerca d’Internet, Fundació i2CAT (UPC). Actualment membre dels consells assessors a les fundacions d’innovació social iSOCIAL i de transfomació de ciutats LeadingCities.

Ha estat també soci i directiu de la consultora d’estratègia DOXA INNOVA&SMART, amb responsabilitat sobre Telecomunicacions i Estratègia de ciutats i Territoris intel·ligents i digitals, participant en diversos projectes internacionals; directiu del projecte NEOM, a Aràbia; i actualment director d’AAPP pel mercat espanyol a la multinacional italiana de telecomunicació ITALTEL.

Marca Catalunya Telecom versio1 color

Logo Catalunya Telecom

El nostre logo, conformat per les lletres C i T que són les inicials de CATALUNYA TELECOM i, a la vegada, les sigles de CATALUNYA segons els criteris de l’ISO 3166-2, està basat en una de les expressions artístiques més representatives del genial arquitecte Antoni Gaudí: el “trencadís”. Els colors utilitzats ens recorden inevitablement els de la “senyera”.