UN SÚPER PREU PER EMANCIPAR-TE.

Internet 600Mb + Mòbil
amb 120 Gb

Fibra òptica simètrica 600 Mbps + Mòbil amb trucades il·limitades i 120 Gb de dades.

Tindràs una permanència de 24 mesos i has de mantenir els dos serveis del pack durant aquest període. També ens has d’acreditar que la teva llar va al teu nom i que tens entre 22 i 35 anys.

Condicions de contractació

+

El router-wifi sense cost i en dipòsit durant tota la durada del servei. Si et dones de baixa l’hauràs de retornar. Si no el retornes se’t cobrarà una penalització.

+

Velocitat i oferta disponible segons la cobertura del teu domicili. Si us plau, verifica prèviament la teva cobertura.

+

Trucades il·limitades (Il·limitades fins a 3.000 minuts) incloses a fixos i mòbils dins del territori espanyol, amb establiment de trucada inclosa. Queden excloses les trucades a serveis de tarifació especial i de numeració curta.

+

120Gb de dades. Superades les Gigues contractades, la navegació de dades baixa la velocitat durant 1Gb addicional i després es talla.

+

Cost d’alta gratuït.

+

Aquesta oferta suposa un descompte mensual de 19,75€ sobre els preus ordinaris d’aquests serveis contractats per separat i de 10€ sobre el mateix pack ordinari d’Internet + Mòbil. A més, si ens contractes directament des del Web et fem un descompte addicional de 5 €/mes en qualsevol de les dues opcions! Transcorreguts els primers 12 mesos passaràs a la tarifa ordinària del pack Internet + Mòbil.

+

L’enviament d’SMS no està inclòs dins de la tarifa. SMS a territori espanyol: 0.12€ iva inclòs – SMS internacionals: 0.62€ iva inclòs.

EMANCIPA’T!

600Mb +

Mòbil amb 120 Gb

31,
99€
mes

IVA inclòs

Necessites ajuda?
No dubtis a contactar amb nosaltres.
T’ajudarem!

Si tens qualsevol inquietud o qüestió sobre la teva cobertura o fibra, aquí ens tens. Hi serem per a ajudar-te en tot el possible.
Som una companyia d’Internet disponible sempre que ens necessitis!

Truca’ns gratis al:

Envia’ns un correu a:

Et truquem GRATIS