22 d'agost de 2023

Catalunya Telecom, compromís, avantguarda i innovació

Benvingut al futur de les telecomunicacions amb Catalunya Telecom! Ens enorgulleix ser una empresa que sempre està a l’avantguarda de les darreres innovacions tecnològiques, i l’aparició del ChatGPT n’és un exemple. Aquesta nova solució revolucionària canviarà la manera com interactuem amb Internet i com processem la informació en línia.

 

Tot i això, reconeixem que amb l’avenç de la Intel·ligència Artificial sorgeixen dubtes sobre el seu ús i control. Per això, a Catalunya Telecom estem compromesos amb la privadesa i protecció de dades dels nostres clients. Sabem que la vostra informació personal és valuosa, i estem treballant àrduament per assegurar-nos que estigui protegida i utilitzada responsablement.

 

Com a prova del nostre compromís, dos dels socis de Catalunya Telecom són fundadors de la nova associació CIVICAi.cat. Aquesta associació té com a objectiu impulsar la reflexió sobre l’ús i el desenvolupament de solucions com el ChatGPT, i plantejar escenaris de regulació als governs per garantir la protecció dels drets dels usuaris i ciutadans.

 

A Catalunya Telecom, no sols estem compromesos amb la innovació tecnològica, sinó també amb l’ètica empresarial i la responsabilitat social. Estem compromesos en oferir els millors serveis de telecomunicacions tant a particulars com a empreses mentre garantim la seva privadesa i protecció de dades personals.

 

Uneix-te a nosaltres i sigues part de la revolució de les telecomunicacions amb Catalunya Telecom! Recorda que t’oferim la millor connexió a Internet mitjançant fibra òptica d’última generació, telefonia mòbil amb la millor cobertura i telefonia fixa.

 

Veure més articles

Et truquem GRATIS