11 d'agost de 2023

Catalunya Telecom ja ofereix servei al sud de la Costa Brava i a La Selva

Catalunya Telecom, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, segueix ampliant la seva cobertura territorial a Catalunya i ja ofereix tots els seus serveis al sud de la Costa Brava i la comarca de La Selva. Les llars i empreses doncs, ja poden gaudir de la millor connectivitat a Internet mitjançant fibra òptica d’última generació, telefonia mòbil amb la màxima cobertura i qualitat i telefonia fixa.

 

Els serveis de Catalunya Telecom ja eren disponibles a la Costa Brava central i al Baix Empordà. Us suggerim consultar les nostres tarifes, ofertes i packs per gaudir de l’ultima tecnologia en telecomunicacions, ja sigui a casa vostra, a la segona residència o a l’empresa.

 

A continuació us detallem les poblacions on ja són disponibles tots els serveis de Catalunya Telecom, l’operadora de veritat:

 

Anglès, Bonmatí (Sant Julià de Ramis i Bonmatí), Breda, Brunyola, Caldes de Malavella, Hostalric, La Cellera de Ter, Maçanet de la Selva, Massanes, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Sant Dalmai (Vilobí d’Onyar), Sant Feliu de Buixalleu, Sils, Tossa de Mar, Viabrea (Riells i Viabrea), Riells (Riells i Viabrea), Vidreres.

 

Veure més articles

Et truquem GRATIS