15 de setembre de 2023

Catalunya Telecom patrocina el Club Rítmica Miami Platja

Continuant amb l’aposta ferma de col·laborar i donar suport a l’esport femení i el de base, Catalunya Telecom, l’operador de veritat, patrocina el Club Rítmica Miami Platja des de fa més de dos anys, una entitat esportiva amb una llarga i exitosa trajectòria.

 

Amb tot a punt per començar la nova temporada, la primera setmana d’octubre, el Club Rítmica Miami Platja ja compta més de 175 alumnes, xifra que augmentarà aquest mateix més d’octubre amb la incorporació de dos nous grups d’adults.

 

El Club competeix des de nivell escolar, amb infants des dels 5 anys, fins a nivell federatiu (Copa Catalana) i campionats d’Espanya. La seva trajectòria i treball l’han portat a assolir grans fites esportives, tan a nivell individual com de conjunts:

– Una medalla de plata i una de bronze en la modalitat de conjunts a la Final Nacional Catalana
– Vuitena posició, entre 50 clubs, en el classificatori al campionat d’Espanya
– Medalla de plata al nivell 6 de la Copa Catalana (un dels nivells més alts)
– Tres medalles de plata al Campionat Internacional “Grand Prix de Platja d’Aro”

 

A nivell escolar, destaca que totes les alumnes del Club han assolit pòdiums, cadascuna en les seves categories i nivells. Des de Catalunya Telecom encoratgem el Club Rítmica Miami Platja a seguir treballant com fins ara i els desitgem molts èxits. No hi ha res impossible.

 

Catalunya Telecom és l’única operadora de telecomunicacions que compta amb oficines a Miami Platja. Des d’allí continuem apostant per Miami i oferim atenció personalizada a l’hora de contractar la millor connexió a Internet mitjançant fibra òptica d’última generació, telefonia mòbil amb la millor cobertura i telefonia fixa.

 

Som a l’Avinguda de Barcelona, 79, Miami Platja.

 

Veure més articles

Et truquem GRATIS