31 de juliol de 2023

Catalunya Telecom patrocina la festa d’estiu “Moments Bonmont”

L’Associació de propietaris Bonmont, al municipi de Mont-roig del Camp, organitza cada estiu la festa “Moments Bonmont” i enguany, torna a comptar amb el patrocini de Catalunya Telecom, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya i que és qui ha desplegat la xarxa de fibra òptica a Miami Platja i a les seves urbanitzacions, inclosa Bonmont.

 

La festa, que també compta amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’Ajuntament de Pratdip, entre altres, tindrà lloc el proper 11 d’agost als jardins de la Casa Club Bonmont. Començarà a les 20.00 amb l’obertura i a les 20.30 es celebrarà el tradocional sopar a la fresca. A continuació tindrà lloc el concert del Grup Abba.

 

El preu de les entrades és de 40€ general, 35€ per als socis de l’entitat organitzadora i 20€ per als nens i nenes. L’aforament és limitat. Les entrades es poden adquirir online a www.momentsbonmont.com

 

Bonmont és una de les urbanitzacions més prestigioses del municipi de Mont-roig del Camp i pot gaudir de tots els serveis de telecomunicacions de Catalunya Telecom, accés a Internet mitjançant la millor fibra òptica, telefonia mòbil amb la màxima i millor cobertura i telefonia fixa.

 

Catalunya Telecom és l’operador de veritat, la companyia d’Internet i empresa de telefonia que ofereix la millor connectivitat a Internet mitjançant fibra òptica d’última generació i telefonia mòbil amb la màxima cobertura i qualitat.

 

Veure més articles

Et truquem GRATIS