3 d'agost de 2023

Catalunya Telecom patrocina tots els equips de futbol femení de l’Atlètic Ripoll CF

Seguint amb la forta aposta per donar suport a l’esport femení i de base, Catalunya Telecom, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, s’ha convertit en el patrocinador principal de tots els equips femenins de futbol de l’Atlètic Ripoll per als propers dos anys.

 

El conveni de patrocini de la totalitat dels equips de futbol femení en les diferents categories ha estat signat per Jordi Alvinyà, màxim responsable de Catalunya Telecom, Adán Morillas, president del Club, i Anna Roqué, vice-presidenta (foto).

 

Actualment, el Club, que va ser fundat l’any 2016, disposa de sis equips de futbol femení, cinc de futbol 7 (Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Sènior) i un de futbol 11, el Juvenil. A partir d’ara tots els equips femenins lluiran a la samarreta el logotip de Catalunya Telecom com a patrocinador i compartiran el nom “Catalunya Telecom-Atlètic Ripoll” en l’àmbit de la Federació Catalana de Futbol i als mitjans de comunicació.

 

L’acord inclou un descompte del 10% per a tots els socis i esportistes de l’Atlètic Ripoll a l’hora de contractar el millor servei de fibra òptica i de telefonia mòbil i fixa, a més d’un descompte del 20% al propi club.

 

Catalunya Telecom disposa d’una oficina a Ripoll des d’on us atendrà personalment a l’hora de contractar el millor servei de fibra òptica i de telefonia mòbil i fixa. Amb la presència de Catalunya Telecom al Ripollès, els residents de la comarca tenen accés a una connexió a Internet d’alta velocitat que els permet gaudir d’una navegació més ràpida i fluida. A més, els serveis de telefonia fixa i mòbil ofereixen una excel·lent qualitat i una cobertura òptima a tota la zona.

 

Catalunya Telecom Ripoll: Carretera de Barcelona, 25, Ripoll (Girona).

 

Veure més articles

Et truquem GRATIS