20 de desembre de 2022

Vols saber com pots estalviar en la teva factura?

Quan arriba el final del mes, reduir despeses et pot semblar una bona idea així que des de Catalunya Telecom, et deixem un seguit de consells que t’ajudaran a estalviar en la teva factura:

  • Contracta allò que realment necessites.

T’oferim una gran varietat de packs i tarifes per a adaptar-nos a tu i a les teves necessitats. El primer que has de fer és valorar allò que realment vols i després trobar l’opció que més s’adequa a tu. Nosaltres som aquí per a resoldre’t qualsevol dubte i recomanar-te les millors tarifes. No t’has de preocupar per la cobertura del teu pla, ja que comptem amb la millor tecnologia per connectar-te.

  • Estudia els teus hàbits de consum.

Només trucades, la quantitat de dades, si necessites telefonia fixa, si viatges molt… Pensa en els teus hàbits de consum i contracta allò que sigui més convenient. Nosaltres t’assessorem per oferir-te la millor opció de plans i tarifes.

  • Decideix si necessites amplificadors de wifi.

Si tens problemes freqüents amb la connexió o amb la cobertura això es pot deure a causes variades. Per tal d’augmentar l’abast del senyal la solució més viable i fàcil és instal·lar un repetidor. Aquest s’encarregarà de rebre el senyal del wifi del teu router i després amplificar-la en més espais.

  • Estalvia en dades.

Evita usar les aplicacions que consumeixen més dades tret que sigui indispensable: compartir vídeos i imatges són de les activitats que més Internet gasten. Intenta connectar-te a la xarxa dels establiments en els quals et trobis si la xarxa està disponible.

  • Combina les teves factures.

Tenir les teves factures unificades pot reduir el cost de la teva tarifa. Nosaltres t’oferim packs d’Internet i mòbil.

A Catalunya Telecom volem oferir-te la millor fibra possible. Per això, estem del teu costat posant al teu abast la millor tecnologia perquè puguis gaudir al màxim de la teva connexió.

Veure més articles

Et truquem GRATIS