6 d'octubre de 2022

La tecnologia, com afectarà els comerços de tota la vida?

Avui dia, en una societat hiperconnectada, la tecnologia ho és tot. En l’època post-covid l’únic camí per afrontar el futur és la transformació tecnològica, però per què això afectarà els comerços de tota la vida? Seran capaços d’incloure la tecnologia en el seu negoci?

A tots els barris existeixen aquest tipus de comerços que sempre han estat allà i s’han hagut d’adaptar buscant la manera d’actualitzar-se i posar en marxa la digitalització en el seu model de negoci. Abans es creia que només era possible per a les grans empreses implementar aquest canvi, però gràcies a la rapidesa del món de la tecnologia i al gran ventall de possibilitats que hi ha, aquests canvis són cada vegada més assequibles per a tothom.

La digitalització va més enllà de crear una pàgina web o vendre per Internet, en realitat es tracta de connectar tota la gestió d’un negoci per mitjà de softwares per tal d’anar encadenant totes les seves àrees. Des de la gestió d’inventari, la logística d’enviaments, noves formes de pagament, etc. Per a dur a terme un canvi com aquest cal anar pas a pas; ja que primer s’ha de tenir un pla dels objectius que es volen aconseguir i un bon assessorament sobre les diferents possibilitats i opcions.

Els avenços tecnològics s’han convertit en un gran aliat dels petits negocis, els ha permès millorar la seva presència digital, agilitzar els seus processos i augmentar els guanys. A més estem presenciant un canvi de mentalitat en els consumidors cap a una tendència que es podria definir com CSS: conscient, solidària i sostenible. Si unim aquestes dues tendències, ens trobem davant d’un tipus de negoci amb moltes oportunitats en el futur. Un canvi cap al consum responsable que li donarà prioritat als negocis de tota la vida enfront de les grans cadenes.

A Catalunya Telecom volem impulsar el negoci local i ajudar les empreses a fer aquest pas cap a la digitalització. Ens agrada anar un pas endavant per tal d’oferir productes i serveis adaptats a l’evolució tecnològica i social. Estem presents en el moviment d’aquesta Catalunya digital aportant els nostres serveis d’última generació a cada racó. Connectem les oportunitats amb les persones per a fer de tots els negocis quelcom veritablement especial.

Veure més articles

Et truquem GRATIS